zaterdag 16 mei 2009

beton vloer, sleuven en kozijn

Een week of 2 a 3 geleden hebben we aan de Veenbes de beukenhaag eruit gehaald en weer geplant bij de ijsselweg. Dit had ik echter nog niet vermeld. Ze doen het nu goed.. volgens mij gaan de meeste het halen.Hier zie je Donna staan op de nieuwe betonnenvloer (met isolatie)! In de keuken zie je nog de deur op de oude plek zitten en de plek waarna die verhuisd gaat worden. Links van de deur is al gezaagd.Hier is de deur verplaatst. Hier zie je vanaf buiten het nieuwe kozijn van de badkamer. Merk op dat de deur dus verdwenen is. Op de volgende foto's zie je hier nog meer details van.


En vandaag zijn ze de hele dag bezig geweest met het hakken van de sleuven.. Mijn neefje en zijn ex-collega zijn lekker aan het hakken geweest. De eerste foto is van het washok. In de vloer zijn gaten geboordt voor het riool, afzuiging keuken en ontluchting wc.

3 opmerkingen:

  1. hoi Inge (en natuurlijk de rest van de fam; bauke, Siebe en Donna),

    Jullie gaan echt snel door de verbouwing! dat je nog tijd hebt voor school én werk, ongelovelijk, petje af! de badkamer ziet er goed uit... kan niet wachten om het in het echt te zien!! :)

    tot maandag!!
    Gx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De verbouwing schiet inderdaad al aardig op! Wel apart dat jullie de deur verplaatsen, ben wel benieuwd naar waarom jullie dat hebben gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het bevat werkelijk informatie. Uw website is zeer nuttig. Bedankt voor het delen. Ik kijk uit naar nog veel meer! Grote visualisatie enunieke informatief artikel inderdaad.

    BeantwoordenVerwijderen